Det sker i kredsen

Rallykursus med Frank Kuhfeld den 21. og 28. september

Er du ikke helt inde i de nye rallyskilte? Mangler du og din firbenede ven liiige at få finpudset det sidste? Har du brug for nye værktøjer til at du og din firbenede ven kan klare jer bedst muligt og hurtigt igennem rallybanen?

Så kom med på et eller to dages rallykursus med Frank Kuhfeld, når han den 21. og 28. september slår vejen forbi Kreds 3.

Læs mere og tilmeld dig rallykurset med Frank Kuhfeld


Indendørs dobbelt rallystævne den 16. november

Vi planlægger at holde et indendørs dobbelt rallystævne lørdag den 16. november i Herringløse på adressen Kalkgravsvej 15, 4000 Roskilde. Tilmelding skal ske via hundeweb.dk.

Dommere på dagen vil være Paul Lysholdt og Conni Hansen.

Der er tilmeldingsfrist til prøven den 3. november klokken 23:59.


Indendørs agilitystævne den 17. november

Som noget nyt planlægger vi at holde et indendørs agilitystævne i klasse 1. Stævnet vil blive afholdt søndag den 17. november i Herringløse på adressen Kalkgravsvej 15, 4000 Roskilde. Der forventes at blive tre gennemløb.

Der vil snarest blive åbnet op for tilmelding via hundeweb.dk, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.


Julebanko den 7. december

Traditionen tro holder vi julebanko med julehygge og præmieoverrækkelser den første lørdag i december, der i år falder den 7. december.

Som altid vil det finde sted i Kredsens klubhus på Engagergård.

Mere information følger, når vi kommer tættere på.


Indendørs dobbelt rallystævne den 11. januar 2020

Sæt kryds i kalenderen den 11. januar 2020. Vi gentager nemlig successen fra 2019 og holder et indendørs dobbelt rallystævne i begyndelsen af året. Stævnet vil også denne gang foregå i Herringløse, og der vil snarest blive åbnet op for tilmeldinger via hundeweb.dk.

Dommere på dagen vil være Paul Lysholdt og Conni Hansen.