Medlemmernes praleside

Har du og din hund præsteret noget at være stolt af, så praler kredsen meget gerne med jer. Send en mail og meget gerne et billede til sbhkreds3@hotmail.com.

 

Izzy får sit første rally cert

Izzy deltog ved kredsens dobelte rallystævne den 11. januar 2020, hvor hun gik en flot og lynhurtig bane. Det resulterede i, at hun fik dit første rallycert.

 

Gisle får sit første rally cert

Ved kredsens dobbelte rallystævne i Herringløse den 11. januar 2020 fik Gisle sit første rallycert.

Han var i den forbindelse den heldige vinder af en pose Kronch hundefoder fra Henne Pet Food. Stor tak til alle vores sponsorer. kiss

 

 

Første FCI NHAT i SBH

Søndag den 17. november afholdte Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde hyrdeinstinkttest i Fredensborg. Dagen forinden havde den italienske Laura Vassalo holdt et foredrag om netop hyrdning, og det var da også hende, der dømte prøven i Fredensborg.

Flere af kredsens medlemmer klarede prøven til ug, kryds og slange.

Vi håber på mange flere hyrde-aktiviteter i det nye år.

Fra venstre: Mira (Finn Noir Miracle), Gisle (Newstory Trond) og Mocca.

 

Gisle rykker op i klasse 3

Til Fionia Cup 2019 løb Gisle og Nanna sig til en flot 6. plads og 5. plads i henholdsvis agility og spring. Dette resulterede i, at Gisle fik de to manglende pinde i bogen og løber nu klasse 3.

 

Beat vinder SP2

Gitte E. og Beat løb sig til nogle utroligt flotte placeringer til Fionia Cup 2019. Af placeringer kan blandt andet nævnes en 1. plads i SP2 og en 4. plads i AG2.

 

Catcher får en pind i spring

Til Fionia Cup 2019 løb Henrik og Catcher sig til en fine 5. plads i SP1 og Catcher fik dermed en pind i bogen.

Foruden den fine 5. plads, lykkedes det også ekvipagen at løbe sig til en flot 4. plads i AG1.

 

Benji bliver nr. 7

Benji og Annett løber sig til en fin 7. plads i AG2 til Fionia Cup 2019.

 

Afslutning på Hvalpeholdet i Kreds 3

Vi startede med fire hvalpe fra samme kuld, hvilket gav hundeførerne store udfordringer mht. kontakt til hundene, da de absolut var mest interesserede i leg med hinanden. Det var desværre kun to hundeførere med deres hunde, som var med på holdet fra start til slut.

Vinderen blev Helle med Merlin skarpt fulgt af Lisbeth med Tinto. Begge hunde (og hundeførere) lavede en flot afslutning, hvor alle øvelserne blev gennemført.

Stort tillykke til jer begge og held og lykke med jeres videre træning.

Hilsen Henrik og Birthe

 

Catcher og Birthe består Stor Nordisk

I Første weekend af februar var Birthe og Catcher til sporprøve i klassen Stor Nordisk i Jylland. Det dygtige par består den svære prøve på trods af Catchers unge alder, og de slutter som dagens nummer 5.

Kredsen ønsker hjertelig tillykke med den flotte resultat.

 

Pippi får endnu en pind

Anne og Pippi deltog i agilitystævnet i IEC, Viborg, den 25. november. Her lykkedes det ekvipagen at løbe et rigtig fint fejlfrit løb, og de fik dermed skrevet en pind i bogen.

Kredsen ønsker ekvipagen hjerteligt tillykke med det flotte resultat.

 

Beat rykker op i klasse 2

Den 25. november var Gitte og Beat taget til IEC i Viborg. Her løb de et kanon flot løb, der resulterede i at Beat fik skrevet sin sidste klasse 1-pind i bogen og nu er rykket op i klasse 2.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med oprykningen.

 

Mocca får sin første pind i rally øvet

Lørdag den 10. november deltog Amalie og Mocca i deres første rally øvet klasse, da de deltog i BCK’s dobbelt rallystævne. Trods lidt enkelt skønhedsfejl lykkedes det ekvipagen at få 88 point ud af 100 mulige og der kom dermed en pind i bogen.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med resultatet.

 

Gisle vinder rally øvet

Nanna og Gisle gik en utrolig flot bane til Hvalsø Hundevenners rallystævne søndag den 28. oktober. Ekvipagen endte på flotte 99 point ud af 100 mulige, og de gik dermed hen og vandt klassen.

Kreds 3 ønsker hjerteligt tillykke med resultatet.

 

Mocca kan nu skrive Rally Begynder Mester på CV’et

Amalie og Mocca deltog i Hvalsø Hundevenners rallystævne den 28. oktober. Ekvipagen gik en flot bane og Mocca var som altid meget snakkesalig. Det resulterede i flotte 97 point og sikrede dermed ekvipagen en 2. plads.

Kredsen ønsker stort tillykke med titlen og det fine resultat.

 

Janne vinder rally begynder klassen

Søndag den 28. oktober deltog Janne i Hvalsø Hundevenners rallystævne. Janne og Zarvo’s Caribbean Blue Sky vandt rally begynder klassen.

Janne deltog også i rally øvet med Jooki. Her blev ekvipagen nummer 2.

Kredsen ønsker Janne stort tillykke med de to rigtig flotte resultater.

 

Gisle får sin første spring-pind

Lørdag den 13. oktober deltog Nanna og Gisle i VAS’ indendørs dobbelt agilitystævne. Her lykkedes det ekvipagen at løbe et fejlfrit springløb i klasse 2, hvilket resulterede i en 4. plads og ekvipagens første pind i spring. Ekvipagen er nu én pind tættere på klasse 3.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med det flotte resultat.

Carla får første præmie

Pia og Carla deltog begge dage i kredsens LP/Rally stævne. Lørdagens LP1 resulterede i en 2. præmie, mens søndagens lydighedsklasse resulterede i en flot 1. præmie.

Om søndagen lykkedes det ekvipagen at få 75 point i rally øvet klassen, hvilket resulterede i en rigtig fin 3. plads.

Kredsen ønsker mange gange tillykke med de super fine resultater.

 

Mocca bliver nr. 2

Til kredsens LP/Rally stævne den 30. september 2018 gik Amalie og Mocca en utroligt flot rally begynder bane. Mocca var ekstremt snakkesalig hele vejen fra start til slut, hvilket desværre kostede ekvipagen 3 point for overdreven gøen. Ekvipagen endte dermed på 97 point ud af 100. Vinderen af klassen blev afgjort på tid.

Amalie og Mocca fik en flot 2. plads i søndagens rally begynder klasse med 97 point og en tid på 1:34:69.

Kreds 3 ønsker tillykke med 2. pladsen.

 

Izzy vinder LP2 og Rally Begynder klassen

Gitte og Izzy brillerede til kredsens LP/Rally stævne den 29.-30. september 2018. I lydighed om lørdagen fik ekvipagen en første præmie og blev samtidig 1. vinder af LP2. De kan dermed rykke op i LP3.

Søndagen stod rally, og her fik ekvipagen 97 point ud af 100 mulige i dagens begynder klasse. Vinderen af klassen blev afgjort på tid og det blev Gitte og Izzy der løb med sejren i tiden 1:19:09.

Kredsen ønsker ekvipagen stort tillykke med sejren i både LP2 og Rally Begynder klassen.

 

Dixie bliver 3. vinder

Søndag den 30. november deltog Ulla og Blackshadow (Dixie) i LP1 til Kreds 3’s LP/Rally stævne. Ekvipagen fik en rigtig flot første præmie, der resulterede i at de blev 3. vinder af klassen.

Kreds 3 ønsker begge hjerteligt tillykke.

 

Gisle vinder Rally Øvet og bliver 3. vinder i LP2

Nanna og Gisle deltog i begge discipliner i kredsens LP/Rally stævne den 29.-30. september. Om lørdagen lykkedes det ekvipagen af gennemføre rally øvet klassen med 94 point ud af 100, hvilket resulterede i en flot 1. plads. Derudover fik de en 2. præmie og blev 3. vinder af dagens LP2.

Søndagen bød på en 3. præmie i LP2 og endnu en gang blev ekvipagen 3. vinder.

Kreds 3 ønsker ekvipagen mange gange tillykke sejren i rally og de flotte lydighedsresultater.

 

Zazia bliver nr. 2

Pia og Zazia deltog i kredsens stævne den sidste weekend i september, hvor det lykkedes ekvipagen at få en flot 2. plads i søndagens rally champion klasse.

Kreds 3 ønsker Pia og Zazia tillykke med 2. pladsen.

 

Pinto får to første præmier

Den 29.-30. september 2018 afholdte Kreds 3 sit årlige LP/rally stævne. Jørgen og Pinto deltog begge dage i LP1. Pinto bestod med første præmie begge dage, med henholdsvis 186,5 point og 173,5 point ud af 200.

Derudover bliver Pinto 3. vinder i lørdagens LP1.

Kredsen ønsker Jørgen og Pinto hjerteligt tillykke med de flotte resultater.

 

Vega bliver nr. 3

Om søndagen til klassens LP/Rally stævne deltog Ulla og Vega i både LP3 og rally ekspert klassen. Det lykkedes ekvipagen at blive nr. 3 i begge discipliner.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med resultaterne.

 

Dygtige Catcher vinder Lille Nordisk konkurrence

Søndag den 30. september 2018 deltog Thundewolfs Dream Catcher som 16 måneder i sin første Lille Nordiske konkurrence og vandt konkurrencen med en flot lydighed, et perfekt spor i skov på 1 km og 1 time gammelt med 5 genstande og et fantastisk feltsøg i et felt på 40×40 meter og 4 genstande, som skal findes og apporteres på 5 minutter.

Kreds 3 ønsker Birthe og Catcher stort tillykke med det flotte resultat smile

 

Izzy kan nu skrive IPO2 på CV’et

Den 16. september bestod Gitte og Izzy Vom Lausitzeck IPO2.
På sporet fungerede vinklerne uden temposkift og genstande var gode (A 84). Lydigheden var fantastisk god (B 95). Izzy var også rigtig god i C, men en snorretur i bevogtningen blev dyrt (C 82).

Kredsen ønsker hjerteligt tillykke med den gennemførte IPO2.

 

Charlotte og HuginHugin bliver dansk lydighedschampion

Lørdag den 15. september var Charlotte og Hugin (Eternity’s Halo) til lydighedsprøve hos Karlsebo’s Ivrige Poter. Her fik Hugin sin sidste 1. præmie i LP3 og kan nu kalde sig dansk lydighedschampion.

Kreds 3 ønsker Charlotte og Hugin kæmpe stort tillykke med titlen.

 

 

Gitte og GandhiGandhi bliver BIS

Den 2. september afholdte kredsen det årlige skue, hvor det i år var Britt Siegstad, der var dommer. Gandhi blev både BIR (Bedst i racen) og BIS (Bedst i show), og det blev da også ham, der blev skuets bedste Belgier.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med den fine kritik og de meget flotte titler.

 

 

BeatBeat vinder SP1

Gitte og Beat deltog den 1. september 2018 i agilitystævnet hos Sydfalster Agilityklub. Ekvipagen fik en pind i bogen efter at have løbet et rigtig flot fejlfrit gennemløb i spring, og ekvipagen mangler nu kun én pind for at rykke op i klasse 2. Udover førstepladsen løb ekvipagen sig også til to super fine 2. pladser.

Kreds 3 ønsker mange gange tillykke med de flotte placeringer.

 

Pippi

Pippi brillere ved sit første officielle agilitystævne

Lørdag den 1. september deltog Pippi i sit første officielle agilitystævne hos Sydfalster Agilityklub. Anne og Pippi løb sig blandt andet til en 1. plads i agility. Dermed kom den første pind i bogen. Derudover fik ekvipagen to flotte 4. pladser.

Kreds 3 ønsker ekvipagen tillykke med den ekstremt flotte debut.

 

ZaziaZazia vinder AG2

Nanna deltog den 25.-26. august i agilitystævnet på Vestegnen, hvor hun udover at løbe med sin egen hund Gisle også havde lånt Lars og Pias malinois Zazia. Ekvipagen løb et kanon flot fejlfrit agilityløb om lørdagen, der resulterede i, at de gik hen og vandt klassen. Zazia mangler nu kun én pind i AG for at rykke op i klasse 3.

Om søndagen blev det til to 4. pladser. Derudover lykkedes det ekvipagen at løbe sig fejlfrit igennem spring åben, hvor der var point på spil til Belgier VM 2019.

Kredsen ønsker mange gange tillykke med placeringerne.

 

 

Mira & BenjiMira vinder SP3

Annett og Mira løb sig til en sikker sejr i SP3 om søndagen til stævnet på Vestegnen den 25.-26. august. Ekvipagen løb fejlfrit med den hurtigste tid og kom i mål to sekunder hurtigere end den næsthurtigste hund.

Derudover blev ekvipagen nummer 2 i AG åben. De åbne klasser til weekendens stævne var udtagelsesløb til Belgier VM 2019.

Kreds 3 ønsker tillykke med de vildt flotte resultater.

Benji i top 5

Til Vestegenens stævne den 25.-26. august løb Benji og Annett løbet sig til en del placereinger i top 5. Mere præcist løb ekvipagen sig til en 4. plads, en 5.plads og en 2. plads i henholdsvis AG2, SP2 og SP2.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med de fine placeringer.

 

Gisle løber fejlfrit i AG åben

Nanna og Gisle løb fejlfrit i AG åben til Vestegnens agilitystævne den 25.-26. august og ekvipagen har dermed sikret sig flere point til Belgier VM 2019.

Kredsen ønsker tillykke med det flotte gennemløb.

 

Johanna & HuginHugin løber fejlfrit

Johanna er efter flere måneder i Australien endelig kommet hjem og retur på stævnepladsen. Johanna og Hugin løb en kanon flot fejlfrit løb i AG åben, og ekvipagen er dermed kommer på pointtavlen til Belgier VM 2019.

Foruden det flotte gennemløb i AG åben, løb ekvipagen sig også til en fin 6. plads i AG2 og en 3. plads i SP2.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med de rigtig fine løb.

 

Mocca løber fejlfrit i SP2

Amalie og Mocca løb to rigtig flotte fejlfrie gennemløb i spring begge dage til Vestegnens to-dages agilitystævne den 25.-26. august. Det lykkedes dermed ekvipagen at løbe sig til 2. plads om lørdagen og en 5. plads om søndagen.

Udover de to flotte gennemløb i spring, løb ekvipagen sig også til en fin 6. plads i AG2 om søndagen, desværre med en enkelt fejl.

Kredsen ønsker Amalie og Mocca tillykke med de fine løb.

 

Belgierpower bliver nr. 3

Til trods for en noget uheldig start på weekendens holdløb, hvor Gitte og Izzy måtte trække sig, så der kun var fire tilbage på holdet, hvoraf to fik en disk om lørdagen, lykkedes det til dels Belgierpower at komme igen om søndagen.

Kort inden startskuddet lyder til AG hold kommer Nanna desværre til skade, og hun og Gisle må trække sig. Til gengæld kommer de resterende tre ekvipager bestående af Annett & Benji, Amalie & Mocca og Johanna & Hugin alle igennem med kun få fejl og holdet bliver nummer 3 på dagen.

Samlet for weekenden ender Belgierpower på en delt 6. plads ud af 8 hold. Super sejt kæmpet!

 

ZaziaZazia bliver dansk rallylydighedschampion

Den 23. august blev Zsa Zsa Gabor dansk rallylydighedschampion. Det har været et fælles projekt for Lars og Pia, hvor Lars har fået de to første certifikater med Zazia og Pia snuppede det sidste.

Kreds 3 ønsker hjerteligt tillykke med titlen.

 

Gitte & IzzyIzzy vinder LP2 DM for belgiske hyrdehunde

Det blev Gitte og Izzy, der løb med sejren til DM i LP2 til dette års belgiertræf på Stevns. I alt var der tre belgiere tilmeldt klassen og det var kun få point, der afgjorde hvem der løb med titlen som Danmarksmester.

Kredsen ønsker ekvipagen stort tillykke med den fine titel.

 

Karsten og Hugin til deres første rallyprøve sammen

Søndag den 29. juli 2018 blev dagen hvor Karsten og Hugin gik deres første rallyprøve sammen. Ekvipagen stillede op i Rally Øvet, hvor de gik en super flot bane, der resulterede i en 3. plads.

Kreds 3 ønsker ekvipagen mange gange tillykke.

 

Mocca debuterer i rallylydighed

Amalie og Mocca havde deres debut i rallylydighed til dette års Belgiertræf. Ekvipagen har tidligere været tilmeldt kredsens træningshold, hvor Charlotte Nørregaard har ageret træner.

Det lykkedes ekvipagen at få 95 point ud af 100 mulige. Mocca har en tendens til at gø på banen og det kostede desværre ekvipagen nogle point.

Kredsen ønsker stort tillykke med debuten og det rigtig fine resultat.

 

Jooki vinder Rally Begynder klassen

Om søndagen til dette års Belgier træf blev der afholdt DM i Rallylydighed. Janne og Jooki gik en utrolig flot bane og endte da også med 100 point  og den hurtigste tid, og dermed titlen som Rally Begynder Mester – og blev samtidig danmarksmester i begynderklassen.

Kreds 3 ønsker ekvipagen kæmpe stort tillykke med det flotte resultat og titlerne.

 

IzzyBedste Malionois på dagen

Izzy vom Lausitzeck stak af med en rigtig fin kritik og titlen som bedste Malinois på dagen til lørdagens udstilling på Belgiertræffet, hvor hun stillede op i brugshundeklassen.

Kredsen ønsker Gitte og Izzy hjerteligt tillykke.

 

 

Belgierpower

Belgierpower vinder DM for belgiske hyrdehunde

Traditionen tro blev der afholdt DM i agility om lørdagen til årets Belgier træf, der i år blev afholdt af Kreds 6 i Lyderslev, St. Heddinge på Sjælland. Det blev i år Kreds 3’s hold, Belgierpower, der løb med sejren. Til at repræsentere holdet var (fra ventsre): Gitte E. & Beat, Gitte H. & Izzy, Amalie & Mocca og Nanna & Zazia.

Kreds 3 ønsker holdet stort tillykke med guldet til dette års Belgier DM.

 

Ghandi & GitteGhandi vinder seniorklassen

Ghandi og Gitte lagde super flot ud til Jutlandia Cup, da ekvipagen allerede om søndagen gik hen og vandt AG senior. I fem ud af seks løb placerede ekvipagen sig i top 10.

Kæmpe stort tillykke fra Kreds 3.

 

GisleGisle bliver nr. 9 i AG2

Torsdag i uge 29 løb Gisle og Nanna sig til en rigtig flot 9. plads i AG2. Dagen efter brillerede ekvipagen med et fejlfrit løb i AG åben, der resulterede i en 24. plads ud af i alt 200 hunde.

Kredsen ønsker ekvipagen mange gange tillykke med de flotte resultater.

 

Theia gør debut

Allan og Theia gjorde en rigtig flot debut i springklasserne til dette års Jutlandia Cup i uge 29. Der var fuld fart på hele ugen igennem, og kredsen glæder sig meget til at følge ekvipagen fremadrettet.

Kreds 3 ønkser rigtig mange gange tillykke med debutten og held og lykke fremover.

 

IzzyIzzy bliver nr. 3

Izzy og Gitte løb et super fint fejlfrit løb om mandagen til Jutlandia Cup i Esbjerg, der resulterede i en flot 3. plads og en tur på podiet.

Kredsen ønsker ekvipagen stort tillykke med placeringen.

 

Mocca løber sig til en 6. plads

Mocca og Amalie er tilbage på stævnepladsen efter Amalie fik en fibersprængning i låret til Hvalsø Cup i juni måned. Uge 29 tilbragte ekvipagen i Esbjerg til Jutlandia Cup. Her lykkedes det ekvipagen at løbe sig til en 6. plads i SP2 om fredagen.

Stort tillykke med resultatet fra Kreds 3.

 

Pia & CarlaCarla får 91 point i Rallylydighed

Efter K9 Biathlon den 23. juni 2018, deltog Pia og Carla den 24. juni i Rallylydighedsstævnet i DKK Kreds 2, Holbæk. Carla fik flotte 91 og 72 point i begynderklassen.

Kreds 3 ønsker ekvipagen stort tillykke med de rigtig fine resultater.

 

 

MiraNy dansk spring champion: Finn Noir Miracle

Annett og Mira deltog den 23.-24. juni 2018 i stævnet i Højme. Begge dage løb ekvipagen nogle kanon flotte løb, der da også resulterede i to certifikater i spring. Mira kan dermed kalde sig dansk spring champion.

Kredsen ønsker kæmpe stort tillykke med championatet.

 

 

IzzyIzzy rykker op i klasse 2

Den 23.-24. juni 2018 deltog Gitte og Izzy vom Lausitzeck i stævnet i Højme. Ekvipagen løb et fejlfrit løb i SP1, der resulterede i, at de gik hen og vandt klassen.

Søndag løb ekvipagen et utrolig flot fejlfrit agilityløb, og Izzy har dermed fået sin sidste sin sidste agilitypind i klasse 1 og er rykket op i klasse 2.

Kreds 3 ønkser ekvipagen stort tillykke med oprykningen og de vildt flotte løb.

 

Gisle bliver nr. 4. i AG2

Til agilitystævnet i Højme den 23.-24. juni 2018 lykkedes det Nanna og Gisle at løbe sig til en flot 4. plads i agility.

Stort tillykke med resultatet.

 

Gitte, Andy og BeatGitte Eilstrup bliver 4. bedste kvinde

Den 23. juni 2018 blev Danmarks første K9 Biathlon afholdt. Her løb Gitte og Beat 7 km og kom ind på en flot 10. plads. Derudover løb Gitte også 3,5 km med Andy, dog uden for nummer, og kom også ind på en cirka 10. plads.

Alt i alt ender Gitte med at blive den 4. bedste kvinde ud af i alt 62.

Sejt løbet og mange gange tillykke med resultatet.

 

Pia deltog i Danmarks første K9 Biathlon

Danmarks første K9 Biathlon løb af stablen den 23. juni 2018. Her deltog Pia og Carla sammen med Pias søster, Janne. De to søstre blev nummer 12 og 13 ud af i alt 62 kvinder.

Rigtig sejt løbet og stort tillykke med resultatet.

 

BenjiBenji bliver nr. 4 i SP2

Det er nu cirka halvanden måned siden, at Benji gjorde sit comeback på agilitybanen – og han holder niveauet højt. Til stævnet i Højme den 23.-24. juni 2018 løb Annett og Benji sig til en flot 4. plads i SP2.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med resultatet.

 

Karsten & HuginHugin bliver nr. 2

Karsten Bruun er tilbage på agilitybanen med Hugin. Ekvipagen deltog den 9.-10. juni 2018 i stævnet på Bornholm. Her løb de sig til en flot 2. plads.

Kredsen ønsker ekvipagen tillykke med placeringen og ønsker fortsat god ferie på solskinsøen.

 

 

MiraMira som bedste allround

Med to rigtig flotte fejlfrie løb, sikrede Mira og Annett sig en 5. plads i AG3 og en 2. plads SP3. Med 2. pladsen fik ekvipagen også deres første cert i spring.

På baggrund af de to vildt flotte resultater blev Mira også bedste allround hund i klasse 3 om lørdagen til dette års Hvalsø Cup.

Rigtig mange gange tillykke med placeringerne, certet og ikke mindst den flotte titel.

 

AmalieMocca vinder SP2

Den 2.-3. juni deltog Mocca og Amalie til dette års Hvalsø Cup. Det lykkedes ekvipagen at løbe sig til et fejlfrit løb i spring begge dage. Lørdagens løb resulterede i en flot 5. plads, der sikrede ekvipagen en pind i spring.

Til søndagens springløb var ekvipagen eneste fejlfrie igennem, og på trods af, at Amalie fik en fibersprængning i låret et par spring inde i løbet, gennemførte ekvipagen løbet og endte med at vinde klassen, dog med lidt tidsfejl.

Stort tillykke og god bedring fra kredsen.

 

Gitte & IzzyIzzy vinder igen

Til dette års Hvalsø Cup lykkedes det Gitte og Izzy at løbe sig til en sikker sejr i SP1 da de løb fejlfrit og samtidig løb sig til klassens hurtigste tid på 27,35. Derudover præsterede ekvipagen også at komme på en 3. plads i AG1 om lørdagen og en  2. plads i AG1 om søndagen, med endnu et fejlfrit løb. Dermed fik Izzy to pinde mere i bogen, i henholdsvis spring og agility.

Kreds 3 ønsker ekvipagen stort tillykke.

 

GisleGisle får sin første pind i klasse 2

Til Hvalsø Cup den 2.-3. juni 2018 løb Nanna og Gisle et fejlfrit løb i AG, der resulterede i en super flot 5. plads. Samtidig fik de deres første pind i AG2.

Kredsen ønsker ekvipagen tillykke med det rigtig fine løb.

 

 

Gitte & IzzyIzzy består IPO1

Gitte og Izzy deltog i deres første IPO prøve den 27. maj 2018 i Sneslev. De havde en fremragende debut og bestod IPO1 på imponerende vis med 96 point på sporet (A), 95 point i lydighed (B) og endeligt 96 point i forsvarsarbejde (C).

Kæmpe tillykke med det utroligt flotte resultat.

 

 

Birthe og Catcher vinder bronze

Den 20. maj 2018 deltog Bithe med Catcher i DM i Begynder B. Ekvipagen førte sig frem og fik imponerende 98 point ud af 100 mulige. Den fremragende præstation resulterede i en rigtig flot 3. plads ud af 60 deltagende hunde.

Catcher tog det hele fantastisk flor og var fuldstændig upåvirket af tilskuere, hunde og andet baggrundsstøj – der var til gengæld fuld fokus på Birthe. Super flot.

Kredsen ønsker Birthe og Catcher hjerteligt tillykke med 3. pladsen til DM.

 

Belgierpower løber sig til en flot 2. plads

Kredsens hold, Belgierpower, deltog 19.-21. maj i Kingsmoor Cup 2018 i Ribe. Denne gang bestod holdet af følgende ekvipager (fra venstre): Annett & Benji, Annett & Mira, Nanna & Gisle, Gitte & Izzy og Johanna & Hugin. Det lykkedes holdet at løbe sig til en rigtig flot 2. plads.

Kæmpe stort tillykke til agilityholdet. Super flot løbet.

 

Izzy vinder igen

Endnu en gang lykkedes det Gitte og Izzy at løbe sig til en 1. plads. Denne gang var det til Kingsmoor Cup 2018 i Ribe, hvor de løb et rigtig flot SP1 løb, der sikrede ekvipagen en sejr.

Kredsen ønsker Gitte og Izzy tillykke med sejren.

 

 

Benji løber sig til en 3. plads

Benji holder niveauet fra stævnet i Viby J, hvor han gjorde et flot comeback på agilitybanen. Den 19.-21. maj 2018 deltog Annett med Benji i Kingsmoor Cup i Ribe, hvor ekvipagen løb sig til en rigtig flot 3. plads i SP2.

Kreds 3 ønsker ekvipagen tillykke med den super fine placering.

 


Johanna og Hugin bliver nr. 2

Ekvipagen deltog i Kingsmoor Cup 2018 i Ribe den 19.-21. maj og til trods for fem fejl, løb sig til en rigtig flot 2. plads i AG2.

Kredsen ønsker ekvipagen tillykke med placeringen.

 

 

Belgierpower bliver nr. 8

Kredsens agilityhold Belgierpower, denne gang bestående af Annett med Benji, Gitte med Izzy, Amalie med Mocca, Nanna med Gisle og Annett med Mira, løb sig til en 8. plads ved holdkonkurrencen til Maxi Zoo 2018.

Holdet fik i alt 30 fejl og en tid på 221 sekunder. Det hurtigste hold løb på lige over 193 sekunder. Holdet har dermed fået tre point i konkurrencen om at blive Årets Agility Hold 2018.

Kredsen ønsker holdet stort tillykke.

 

Herah løber fejlfrit i SP3

Allan og Herah deltog i Maxi Zoo Cup 2018, hvor de løb et rigtig fint fejlfrit løb i springklassen. Dette resultaterede i en 16. plads i klassen ud af omkring 80 ekvipager.

Kreds 3 ønsker tillykke med det flotte løb.

 

Izzy og Gitte vinder to agilityklasser

Gitte og Izzy startede Maxi Zoo Cup 2018 med et fejlfrit løb og en pind i AG. Ekvipagen har dermed fået deres første AG-pind. De løb et sindssygt flot løb, der resulterede i, at de gik hen og vandt klassen.

Det lykkedes også ekvipagen at afslutte det tredages stævne med manér idet de løb sig til endnu en 1. plads og dermed sikrede sig endnu en AG-pind.

Kreds 3 ønsker mange gange tillykke med sejrene.

 

Mocca løber nu klasse 2

Mocca og Amalie havde en imponerende første dag til Maxi Zoo Cup 2018; først løb de et fejlfrit agility løb og dernæst et fejlfrit spring løb. Dette sikrede ekvipagen de to manglende pinde i klasse 1 og dermed en oprykning til klasse 2.

Ekvipagen kom godt fra start i klasse 2 og har allerede opnået de første tre pinde ud af seks.

Kredsen ønsker stort tillykke med oprykningen og den flotte debut i klasse 2.

 

Gisle rykker op i klasse 2

Nanna deltog med Gisle i Maxi Zoo Cup 2018 i Viby J og allerede på førstedagen lykkedes det ekvipagen at løbe sig til deres sidste AG-pind i klasse 1, der samtidig resulterede i en flot 3. plads. Ekvipagen er dermed rykket op i klasse 2, hvor de allerede samme dag fik deres debut i klassen.

Kreds 3 ønsker Gisle og Nanna stort tillykke med oprykningen.

 

Benji gør flot comeback på agilitybanen

Efter ét års pause er Benji kommet tilbage på agilitybanen. Annett og Benji deltog i Maxi Zoo Cup 2018 i Viby J, hvor ekvipagen løb to fejlfrie springløb, der resulterede i en henholdvis en rigtig flot 4. plads og 3. plads.

Kredsen ønsker ekvipagen tillykke med det super fine comeback.

 

 

 

Janne og Jooki får flot 4. plads til rally begynder stævne

Fredag den 4. maj 2018 deltog Janne med Jooki i rallystævne i begynderklassen hos Dansk Brugshundeklub i Rødovre. De gik en super flot bane og fik en 4. plads med 94 point ud af 100. Det eneste der trak fra, var at snoren var lidt for stram et par gange.

Jooki er kun 11 måneder gammel og Janne havde kun været til rallytræning med ham tre gange inden deres første stævne. Vi venter os meget af de to.

Kreds 3 ønsker stort tillykke med det flotte resultat.

 

 

Beat vinder sin første AG-pind

Gitte Eilstrup og Beat havde stævnedebut til Vestegnens stævne den sidste weekend i april, hvor Beat tog hele oplevelsen i stiv arm og løb nogle super flotte løb. Ugen efter deltog de i Hillerød Hundevenners stævne, hvor de fik deres første pind i AG.

Kreds 3 ønsker ekvipagen stort tillykke med de flotte løb og pinden i AG.

 

 

Annett og Mira vinder bronze ved FMBB VM 2018

Så lykkedes det! Annett Jørgensen og Finn Noir Miracle har lige skrevet agility-historie, som den første danske ekvipage, der kommer på podiet ved FMBB Agility VM.

Kreds 3 ønsker ekvipagen kæmpe stort tillykke.

Tillykke til Annett & Mira med finalepladsen til FMBB VM 2018

Det lykkedes ekvipagen at løbe sig til en finaleplads til dette års FMBB VM, med fem fejl i AG og et fejlfrit løb i SP.

Kredsen ønsker Annett og Mira stort tillykke med finalepladsen og ønsker dem al mulig held og lykke i finalen, som løber af stablen den 29. april 2018.

Derudover er ekvipagen også en del af agilityholdet, hvor de har bidraget med et fejlfrit løb i SP. Holdet har på nuværende tidspunkt en flot 5. plads.

 

 

Kreds 3 ønsker de danske ekvipager held & lykke til FMBB VM 2018

Vi er i Kreds 3 meget stolte af at være med til at repræsentere Danmark i dette års FMBB VM, der i år løber af stablen i Slovenien i uge 17. Nedenfor ses fire seje og dygtige ekvipager, der skal løbe for Danmark i de kommende dage.

FMBB VM 2018 Kreds 3

Fra venstre: Gitte med Izzy, Johanna med Hugin, Nanna med Gisle og Annett med Mira.

 

Kreds 3 ønsker Jette og Allan stort tillykke med smukke Theia

Theia vom Hauser Gürtler deltog i udstilling for Belgiske hyrdehunde den 22. april 2017 i kreds 8 – Stigs Bjergby.

Theia, fire måneder, deltog i babyklassen og blev bedste tervueren hvalp. Hun blev Bis 3 Hvalp efter en Malinois hvalp og Groenendael hvalp på 5 måneder.

Kritikken kan læses nedenunder.